Nationaal Regenboog Evenement

Van woensdag 29 juni t/m zondag 3 juli a.s. wordt het eerste Nationaal Regenboog Evenement (NRE) gehouden. Het NRE is een 5-daagse wedstrijd-zeiltournee op de Hollandse- en Utrechtse Plassen waarop een 15-tal gemeenten en organisaties met elkaar de strijd aanbinden in de spectaculaire en gracieuze Regenboogklasse. Ook de gemeente Bodegraven Reeuwijk is nadrukkelijk van de partij. Met Bodegraver en stuurman Mark Neeleman hebben we een ijzersterke troef in handen: Mark heeft maar liefst 5 keer meegedaan aan de Oympische spelen!

De Raad van Handel, Industrie en Dienstverlening biedt u op de slotdag van deze manifestatie, zondag 3 juli, een unieke mogelijkheid om de wedstrijden op de Nieuwkoopse Plassen van dichtbij te volgen. Ter hoogte van Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop wordt, exclusief voor de RVHID, een ponton beschikbaar gesteld waarop u met uw collega’s of relaties van de wedstrijden kunt genieten. Vanaf 13:00 uur bent u van harte welkom. Om 14:00 uur beginnen de wedstrijden en om 17:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Sponsormogelijkheden

Wij nodigen u graag uit om gebruik te maken van de sponsormogelijkheden op deze dag. Vanaf slechts € 99,- (exclusief BTW) kunt u gedurende deze dag uw bedrijf onder de aandacht brengen van een groot publiek. De verwachte mediabelangstelling vanuit de regio zal groot zijn op deze slotdag!

Wilt u mee weten over de sponsormogelijkheden, neem dan contact op met Edwin van de Panne van de Evenementencommissie van de RVHID. Edwin is bereikbaar onder telefoonnummer 0628-578333.