RvHID en Tussen Rijn en Wiericke

Wellicht is u bekend dat al enige tijd TVBodegraven een lokale talkshow “Tussen Rijn en Wiericke”op televisie heeft. Presentator Henri Stolwijk praat met diverse gasten uit de omgeving over cultuur, economie, politiek en lifestyle.

De uitzending van de zomereditie van Tussen Rijn en Wiericke wordt op de oneven uren uitgezonden van de kabelkanalen van TV Bodegraven in Reeuwijk en Bodegraven. Vier gasten treden op: scheidend burgemeester Jan Pieter Lokker over zijn aanstaande vertrek, bestuurslid Frank Somers van de Raad van Handel, Industrie en Dienstverlening over de revitalisering van Broekvelden, coördinator Lizzy van Greuningen over de Vakantiespelen Bodegraven en orkestleider Lyan Verburg over de Jostiband.

De uitzending is ook te bekijken via het You Tube Kanaal van TV Bodegraven: http://www.youtube.com/watch?v=xdvigIj4Vw0

Begin juli volgt nog een speciale editie, een interview met de nieuwe burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk, Christaan van der Kamp. Deze editie wordt omstreeks 5 juli geplaatst op het You Tube Kanaal van TV Bodegraven.