Business event Ondernemerskring verplaatst!

Ondernemerskring
Industrieel Contact Waddinxveen
 

Onderwerp: Gouwe Zaken verplaatst naar maart 2012.

Het voor eind oktober geplande business to businessevent Gouwe Zaken is verplaatst naar maart 2012. De organisatie, bestaande uit leden van de ondernemerskringen ICW (Waddinxveen) en RHID (Gouda), heeft hiertoe besloten nadat onlangs de door haar benaderde gastspreker afhaakte. De tijd om een andere gerenommeerde spreker te contracteren, was te helaas kort. Omdat evenaring van het succes van de vorige twee edities een goede voorbereiding vereist, is voor een latere datum gekozen.

Rekeninghoudend met de doorgaans volle agenda’s van ondernemers in de laatste én eerste twee maanden van het jaar, wordt Gouwe Zaken in de maand maart gehouden. Wie op de hoogte wil blijven over dit event, meld zich aan bij de LinkedIn-groep “Gouwe Zaken” en/of volgt de organisatie via Twitter @gouwezaken.

Met ap-arte groet,
ap-art.net, partner in communicatie & pr

Arie Pieter van Dijk

 

 
Correspondentieadres:
Postbus 229, 2740 AE Waddinxveen   
Tel.: 0182-636113 / 06-51051197    
 

Kamer van Koophandel: 464085
Rabobank 36.68.02.461
E-mail: uitv.secretaris@icwwaddinxveen.nl