De gevolgen van China”s opkomst voor internationale economische verhoudingen

Graag nodigen wij u uit voor de vierde bijeenkomst in de reeks ‘Wetenschap en Markt’ op dinsdag 18 oktober a.s. Deze keer staat het opkomende China als economische én politieke mogendheid centraal. En de mogelijke gevolgen daarvan voor Nederlandse bedrijven. Bijvoorbeeld als het gaat om Chinese ‘politieke gevoeligheden’.

Het doel van deze bijeenkomsten is het bedrijfsleven in contact te brengen met wetenschappelijke ontwikkelingen. Na een lezing over een actueel onderwerp door een wetenschapper van naam, volgt een reactie vanuit het bedrijfsleven. Als ondernemer, bestuurder of wetenschapper kunt u uw voordeel doen met deze kennisuitwisseling. Door een inspirerende discussie met u komen marktkansen in beeld.

Locatie: Centrum Regionale Kennisontwikkeling van de Universiteit Leiden-CampusDenHaag, Lange Houtstraat 5 in Den Haag.

Programma
16.45 uur   Ontvangst
 
17.00 uur  Introductie
 
17.05 uur  Dr. Frans-Paul van der Putten, Senior Research Fellow bij Clingendael, over de politieke kant van China’s economisch macht.
 
17.25 uur  Reactie door Ed van der Feer, accountmanager China bij de West Holland Foreign Investment Agency
 
17.35 uur  Discussie met aanwezigen
 
18.00 uur  Borrel, aangeboden door de Leidse Universiteit
 
18.30 uur  Einde
 
Het CRK is een samenwerkingsverband tussen de Leidse Universiteit en Kamer van Koophandel Den Haag. Wij verbinden de dynamiek van de beroepspraktijk met die van de wetenschap. Innovatie versterkt de economische kracht van de regio!

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 18 oktober in Den Haag.

Dr. Adriaan in ’t Groen,
directeur Centrum Regionale Kennisontwikkeling

Marius Varekamp,
voorzitter Kamer van Koophandel Den Haag
 
Meld u nu aan

http://fd7.formdesk.com/kvkdenhaag/wetenschapenmarkt_18_10_2011