Lean and Green Award

Speksnijder Transport Bodegraven B.V. heeft op 10 november 2011 de prestigieuze Lean and Green Award uitgereikt gekregen in het bijzijn van minister Schultz Van Haegen, minister van Infrastructuur en Milieu.

Doordat Speksnijder Transport Bodegraven B.V. altijd al innovatief en vooruitstrevend is geweest, heeft de directie zich als doel gesteld de eigen CO2 uitstoot met ten minste 23% te reduceren binnen 5 jaar.

Speksnijder heeft geïnvesteerd in een nieuw hypermodern Transport Management Systeem en zal dit doel bereiken door efficiënter en overzichtelijker te plannen en de beladingsgraad van de auto’s te verhogen. Tevens ondergaan alle chauffeurs een actieve training betreft “Het Nieuwe Rijden”.

Speksnijder Transport Bodegraven B.V. is een toonaangevende en een vooruitstrevende logistieke dienstverlener. Met een modern distributiecentrum met 27 docks is Speksnijder gespecialiseerd in “just-in-time” distributie van koel- en vriesproducten. Speksnijder biedt een 24-uurs distributie van koel- en vriesproducten die ze dagelijks verzorgt voor gerenommeerde retail leveranciers in de Benelux. Daarnaast is er een gespecialiseerde tak welke zicht bezig houdt met de distributie van doe het zelf artikelen in de Benelux.