Bijzondere ledenvergadering 14 november 2017

Op 14 november 2017 vond de bijzondere ledenvergadering plaats waarbij er 3 bestuursleden afgetreden zijn, te weten vice-voorzitter Frank Somers, betrokken bij de RvHID sinds 1997, Sander Koeleman en Barteld Dijkman.

Zie hier de nieuwe bestuurstafel. Van Links naar rechts: Pieter van Oord, Janco Blanken, Arjan Griffioen, Ernst van Waveren, Peter Domburg, Stephan Verboom en Edwin van de Panne (niet op foto).


Ook bijzonder omdat de oud-voorzitter Joop de Groot een benoemd werd als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De Groot kreeg de koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Christiaan van der Kamp voor zijn jarenlange inzet als voorzitter van de Raad voor Handel, Industrie en Dienstverlening in Bodegraven. In 2015 trad hij na tien jaar voorzitterschap af.

Ook was hij als vrijwilliger betrokken bij het project ‘revitalisering Broekvelden’: een project om het bedrijventerrein te verbeteren.

Daarnaast heeft Joop de Groot zich ingezet voor het algemeen belang van ondernemers en inwoners van Bodegraven. Voorts was hij voorzitter van Vrienden van het Evertshuis, lid van het comité van aanbeveling bij de Stichting Hospice Bodegraven-Reeuwijk, betrokken bij de Lions Bodegraven, de begeleiding van Kaaskoningin en hofdames en thans voorzitter van de Vereniging Revitalisering Bedrijventerreinen en het daaraan gekoppelde bedrijf dat het parkeren regelt.