Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ledenvergadering 31 oktober | Gastspreker Annemarie van Gaal

Op 31 oktober houdt Annemarie van Gaal een lezing voor de leden van de Raad voor Handel Industrie en Dienstverlening. Annemarie is een veelzijdig ondernemer. Van het uitgeven van tijdschriften in Rusland tot het opzetten van een onroerendgoedbedrijf in Nederland en van columns in het FD tot toetreding tot de Raad van Toezicht bij de AFM; ze draait haar hand er niet voor om. En ze is natuurlijk ook bekend van tv-programma’s zoals Dragons’ Den en Een dubbeltje op zijn kant. Kortom, een ondernemer met een verhaal. Wel meer dan één. En die wil ze met ons delen.

Voor de laatste ledenvergadering van het jaar zijn we te gast in het Evertshuis. We starten het programma met de ledenvergadering, gevolgd door een presentatie van Everthuisdirecteur Jackie van der Vlis met de titel ‘Op naar een toekomstbestendig Everthuis’. Na het daarop aansluitende buffet nemen we plaats in de theaterzaal waar Annemarie van Gaal ons zal meenemen in onder meer het thema ondernemerschap en kansen grijpen. We sluiten af met een drankje waarbij er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten. De agenda voor de ledenvergadering volgt op een later moment.

Programma

16:30 - Inloop, Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven)

17:00 - Ledenvergadering

17:45 - Presentatie ‘Op naar een toekomstbestendig Everthuis’ | Jackie van der Vlis

18:00 - Buffet

19:00 - Ondernemerschap en kansen grijpen | Annemarie van Gaal

20:00 - Afsluiting met een drankje

Meld je aan

We zien je graag op 31 oktober!
Ben je erbij? Laat ons via bovenstaande aanmeldknop weten of je erbij bent. Introducees zijn ook van harte welkom en kunnen ook via de aanmeldknop worden aangemeld.