Samen met de OPBR, BOV, ROV, Platform-Z en gemeente Bodegraven-Reeuwijk bundelen we de krachten tegen de coronacrisis op de nieuwe website opbrhelpt.nl.

Op opbrhelpt.nl vind je:

  • informatie over de maatregelen waaraan ondernemers zich moeten houden en de regelingen die overheden en andere organisaties treffen om hen te helpen. De focus ligt hierbij op lokale en regionale initiatieven. Voor calamiteiten is er een noodnummer beschikbaar gemaakt: 06-41479438.
  • een gezamenlijk platform waar lokale ondernemers elkaar kunnen treffen en elkaar kunnen ondersteunen. Er is een forum waarop jullie vragen en ervaringen kunnen delen.
  • voorbeelden van hoe ondernemers de crisis te lijf gaan. Zij maken bijvoorbeeld afspraken met leveranciers, verhuurders en afnemers. Deze regelingen kunnen andere ondernemers wellicht zelf ook treffen.

De taskforce

Arjan Griffioen vertegenwoordigt de RvHID in de taskforce. Samen met de andere leden zet hij zich in om de bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Op de voet gevolgd

opbrhelpt.nl is een website in ontwikkeling. De coronacrisis wordt op de voet gevolgd. Nadat nieuwe lokale regelingen bekend zijn gemaakt, verschijnen die zo snel mogelijk op de website. Houd de website daarom goed in de gaten.

Voor vragen is de taskforce bereikbaar via de socialmediakanalen van OPBR, via info@opbrhelpt.nl of via het telefoonnummer 06-41479438.