Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Vergeer-Holland

Vergeer Holland wint Ondernemersprijs Midden-Holland 2022

GOUDA – Op 25 januari jl. werden in de Goudse Schouwburg de Ondernemersprijzen Midden-Holland 2022 uitgereikt. Vergeer Holland werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Grootzakelijk. Twee leden van de RvHID waren hierbij genomineerd in de categorie Grootzakelijk: Kaasbedrijf Vergeer Holland en recyclebedrijf RetourMatras. Daarnaast was LC packaging uit Waddinxveen genomineerd. Vergeer Holland werd uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2022. We feliciteren Diederik en Dennis Vergeer en hun medewerkers van harte met hun prijs.

Twee leden van de RvHID waren hierbij genomineerd in de categorie Grootzakelijk: Kaasbedrijf Vergeer Holland en recyclebedrijf RetourMatras. Daarnaast was LC packaging uit Waddinxveen genomineerd.

Vergeer Holland werd uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2022. We feliciteren Diederik en Dennis Vergeer en hun medewerkers van harte met hun prijs.

Vergeer Holland
Het juryrapport over de winnaar: “Vergeer Holland staat voor een verantwoorde ketenpartner die wenst in te kopen en te verkopen met een minimale impact op mens, dier en milieu. Een bedrijf dat kan, wil en voorop loopt bij het voldoen aan de steeds strengere voorwaarden die aan de industrie worden gesteld.”

Retourmatras
Over finalist RetourMatras schrijft de jury “Werkgelegenheid creëren en maatschappelijke problemen oplossen is lang niet voor iedereen weggelegd. Meedenken in het tekort aan grondstoffen, afval zien als grondstof en vooral doorpakken dat is waar Chico en Nanne met hun RetourMatras voor staan.”

Beide finalisten hebben vrijdag een heerlijke taart in ontvangst genomen uit handen van Arjan Griffioen.