Welkom op de vernieuwde website van de Raad voor Handel Industrie en Dienstverlening. Onze oude website dateerde uit 2012. Hoog tijd voor een facelift. Niet alleen de website maar ook het logo is vernieuwd.

Nieuwe website

Buro N11 is verantwoordelijk voor de nieuwe website, zowel qua design als qua development. De site heeft een moderne en frisse lay-out met een RvHID look-and-feel. De site is zo gemaakt dat deze op ieder device (scherm) goed blijft werken en er aantrekkelijk uitziet.

Vernieuwd logo

Ook het logo heeft een make-over gekregen. De afkorting RvHID is dusdanig ingeburgerd dat dit krachtig genoeg is als woordmerk. Het oude beeldmerk is gehandhaafd voor de herkenning maar heeft een neutralere kleur blauw gekregen. Geel is uit het logo weggelaten. Dat passen we alleen nog maar toe in details van de huisstijl.

Nieuws

Via de website houden we je op de hoogte van relevante informatie over de RvHID, het nieuws rondom het werk van de commissies en ondernemen in Bodegraven-Reeuwijk. Daarnaast vind je hier de jaaragenda van de vereniging. Op de site staat rechts bovenaan altijd de eerstvolgende vergadering vermeld.

Commissies

De commissies Bedrijventerreinen en Bereikbaarheid, Mobiliteit en Verkeer krijgen een eigen rubriek. Hier vind je informatie over hun werk en de stand van zaken op verschillende dossiers en relevant nieuws dat betrekking heeft op de commissie.

Nieuwsbrief voor leden en niet-leden

Wil je op de hoogte blijven van wat de RvHID doet? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal een overzicht van het belangrijkste nieuws en gebeurtenissen.